replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月7日星期四

Seiko en de Haute Horlogerie: de Micro Artist Studio (Live from Japan # 2)

De Shinshu Watch Studio heeft 4 hoofdactiviteiten: een sectie genaamd Takumi (assemblage van high-end bewegingen en complete Spring Drive-horloges - een onderwerp waar we binnenkort op terug zullen komen - en high-end quartz-bewegingen voor Grand Seiko en Credor); een werkplaats voor sieraden en sieraden (die met name de productie van horlogekasten en het productieproces van edele metalen beheert - goud en platina); een workshop gewijd aan de fabricage van wijzerplaten (wijzerplaten, indexen, wijzers) voor Grand Seiko en, tenslotte, de werkplaats aangewezen onder de naam Micro Artist Studio.
Liefhebbers van high-end horloges danken het 'dreamteam' van de Micro Artist Studio een paar horologische wonderen, waaronder de ongelooflijke Credor Spring Drive geanimeerde ring van het 7R06-kaliber (hierboven).
Liefhebbers van high-end horloges danken het 'dreamteam' van de Micro Artist Studio een paar horologische wonderen, waaronder de ongelooflijke Credor Spring Drive geanimeerde ring van het 7R06-kaliber (hierboven).
Een echt paradijs voor liefhebbers van mooie uurwerken, deze kleine werkplaats - slechts elf mensen - heeft de talenten en hulpmiddelen om geweldige horloges te maken vanuit een esthetisch en technisch oogpunt.
Het is dus aan zijn team dat fans vooral de Grand Seiko Spring Drive 8 dagen gangreserve in platina onthullen door de Japanse fabricage ter gelegenheid van Baselworld 2016. 
Het is bij het passeren van de eerste Grand Seiko ontwikkeld door de Micro Artist Studio.
Dit buitengewone stuk kenmerkt zich in de eerste plaats door een prachtige wijzerplaat die speciaal voor haar is ontwikkeld en waarvan het productieproces haar deze onberispelijke witte oppervlakte oplevert die haar de bijnaam Diamond Dust opleverde.
De 8-daagse vermogensreserve van de Grand Seiko Spring Drive wordt ook gekenmerkt door een weelderige behuizing gemaakt van platina (in feite samengesteld uit een platina legering 950 en Cu50) gesmede alternerende oppervlaktebehandelingen.
Ze eindelijk onderscheiden van andere modellen van Seiko catalogus door zijn beweging: de Caliber 9R01 Spring Drive. 
specifiek ontworpen om dit stuk te drijven, het heeft 3 vaten, 51 robijnen, een brug, een grotere nauwkeurigheid (+/- 10 seconden per maand - niet een dag!) Dankzij het gebruik van oscillatoren quartz hebben 90 dagen veroudering ondergaan, de naald van een besturingsmechanisme afhankelijk van de uren van de minutenwijzer en een fijne afwerking zoals een plaat waarvan de snij oproept het silhouet Mount Fuji.
Een echt subliem stuk ...
Meer dan ons is het ook aan dit team van virtuozen van de Haute Horlogerie dat je de Credor Eichi II en zijn luxueuze witte porseleinen wijzerplaat hebt te danken, onderbroken door geblauwde indexen en naalden.  Een wonder van soberheid en elegantie met een platina-kast!
Meer dan ons is het ook aan dit team van virtuozen van de Haute Horlogerie dat je de Credor Eichi II en zijn luxueuze witte porseleinen wijzerplaat hebt te danken, onderbroken door geblauwde indexen en naalden. Een wonder van soberheid en elegantie met een platina-kast!
In een andere - de skeletten horloges is ook het team Micro Artist Studio die liefhebbers van opvallende horloges hebben de Credor Spring Drive Ringtone geanimeerde kaliber 7R06 - of de Credor Minute Repeater en kaliber 7R11 - de binnenbel is gemaakt van een speciaal staal gesmeed door Munemichi Myochin, beroemde Japanse staalproducent wiens familie dit metaal al 52 generaties lang heeft bewerkt.
Dichter bij ons is eindelijk deze virtuoos team van Haute Horlogerie dat we de Credor Eichi II en luxueuze witte porseleinen wijzerplaat ritme index en geblauwde handen te danken.
Uiteraard is elk van haar horloge-creaties volledig met de hand gemaakt - enkele foto's van de workshops in onze diavoorstelling - door de meest bekwame vakmensen van de Seiko- groep wier talenten zelfs zijn beloond door de Japanse overheid.
Een echt high-end creatief laboratorium van de Seiko Watch Corp., de Micro Artist Studio in Seiko Epson Corp. is nog niet klaar met ons verrassen of ons opwinden. 
Inderdaad, van de weinige verzamelde informatie lijkt het erop dat zijn team (onder andere) werkt aan het ontwerp van een buitengewone wijzerplaat die de sublieme Diamond Dust-wijzerplaat van de Grand Seiko Spring Drive 8 dagen gangreserve overtreft. 
Het beste moet nog komen!
Het vervolg van onze saga Seiko Live uit Japan is zeer binnenkort! 
Dus vergeet niet: blijf op de hoogte!
Bekijk meer horloges en Rolex Air King

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex