replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年2月19日星期日

Een. Lange & Söhne Saxonia Dunne Witte Goud Replica Horloge

een.  Lange & Söhne Saxonia dunne witte goud replica horloge
De a. Lange & Söhne Saxonia dunne witte goud replica horloge ontwerpers bleek dit in een slanke horloge dat zijn elegantie krijgt van de verlaging van de tijdweergave. Dit geldt in het bijzonder voor dit model in ingetogen zilver tonen en met de zwarte met de hand genaaid alligator strap.The A. Lange & Söhne Saxonia Thin met de verwijzing 211,026 heeft een 18K wit goud behuizing en een massief zilveren wijzerplaat met goud rhodium plated handen . Expressief, met een eenvoudige, puristisch design, is dit de dunste horloge ooit geproduceerd door A. Lange & SÖHNE- zich te concentreren op het essentiële, zonder compromissen.
40 mm diameter en het slanke ontwerp maken van deze eenvoudige uurwerk in een zeer elegante horloge. De alligator band is prettig om te dragen, zelfs op een kleiner wrist.Uncompromisingly verminderd ontwerp tot en met is uitgevoerd a. Lange & Söhne Saxonia dunne replica horloge om de laatste detail. Een dubbele index markeert de 12 uur positie, aan de andere kant uur posities indices markeren het uur of vijf-minuten-stappen. Wie slim horloges en purist, maar elegant design houdt, zal niet in staat zijn om dit mechanisch horloge te negeren. Kijk specialisten A. Lange & Söhne zijn erin geslaagd in het creëren van de Saxonia Thin als een van de mooiste mechanische horloges ooit.
De a. Lange & Söhne replica horloge  heeft nog steeds een gangreserve van 72 uur.Hierdoor kan een behuizing van 5,9 mm, met een diameter van 40 mm. Om deze reden is het kaliber is slechts 2,9 mm hoog. Elk van de 167 delen werd teruggebracht tot de minimale height.the A. Lange & Söhne Saxonia Thin's volledig nieuw ontworpen handleiding kaliber L093.1 is een waar meesterwerk, bestaat in hoofdzaak uit een-handmatig opwinden mechanisme, de lente vat, terughoudendheid en beweging.
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex