replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月4日星期五

Hoe maak je een Fake horloge Spot - NAWCC introduceert Luxury of Lie? cursus



Kijk onderwijs is een essentiële aan de gang zijnde instrument van kennis voor elke horloge liefhebber. Nu heeft de Nationale Vereniging van Watch & Clock Verzamelaars een nieuwe educatieve cursus voor horloge liefhebbers die echt willen weten hoe je een nep herkennen geïmplementeerd. De cursus, getiteld Luxury of liggen? Hoe te Genuine Watches identificeren, is gericht op juweliers, taxateurs helpen en te kijken naar kopers.

Het programma is ontworpen en ontwikkeld door de NAWCC samen met polshorloge curator en instructeur Adam Harris. De cursus bevat een overzicht van het horloge soorten en legt de criteria voor het maken van beslissingen van echtheid op basis van een vergelijkende analyse.


Adam Harris heeft zijn eigen 'Litmus "test voor het identificeren van nep horloges ontwikkeld.

In wezen, de hele multi-daagse workshop in Columbia, PA, zullen de deelnemers leren horloge onderzoekstechnieken en kritische detectie vaardigheden om de echte te onderscheiden van de nep. en de super nep en de re-werkte. De cursus omvat de beste manieren om een ​​echte horloge te identificeren, met inbegrip van wat te zoeken voor het geval dat het gewicht en de afwerking, wijzerplaten, handen, riem en beweging.

Ook opgenomen in de cursus is een blik op chronograaf bewegingen en wijzerplaten, evenals voorlichting over horloge terminologie, complicaties en meer. De deelnemers krijgen een speciaal gereedschap (de "lakmoesproef") tot zeer snel (en zonder opening) als een uurwerk is 100 procent echte te bepalen.

Elke deelnemer zal voorbeelden en hands on ervaring met een mengsel van echte en super fakes hebben. Onder merken aan bod: Omega, Hublot, Rolex, Breitling, Cartier, Tag Heuer, Panerai, Bell & Ross, Patek, Montblanc, en Girard Perregaux.


"Na het werken in een pandjeshuis voor enkele jaren, besefte ik hoe moeilijk het was om snel en correct te onderscheiden van een echt stuk uit een nep ... lang vervlogen zijn de dagen van goedkope Chinese vervalsingen en we worden nu aangeboden 'Super Fakes' dat zelfs trotseren het vermogen van de fabrikanten om het verschil te vertellen ", zegt instructeur Adam Harris. "De nieuwe cursus zal onthullen veel van valse maatregelen de grote fabrikanten ', een verborgen, en wat nog onbekend.Hoewel het onmogelijk is om iedere fabrikant en al hun modellen kennen, heb ik mijn eigen 'lakmoesproef' ontwikkeld, die in de meeste soorten uurwerk-kan een nep onmiddellijk te identificeren. "

Groepsgrootte is beperkt. De kosten voor de volledige 2-1 / 2-daagse programma is $ 1250; een voorschot "early bird" registratie tarief van $ 1000 is beschikbaar voor deelnemers die zich inschrijven vóór 1 september, kan 2015. NAWCC leden komen in aanmerking voor een extra korting tarief van $ 900 als ze zich inschrijven vóór september 1. De cursus zal worden gehouden 3-05 oktober, 2015 in de klas faciliteiten op NAWCC hoofdkantoor in Columbia, PA.

Webinar Portie: Na de on-site cursus wordt afgesloten, zal een follow-up Internet webinar-sessie worden georganiseerd voor de deelnemers in de week van 9 november 2015. In het webinar deelnemers kunnen verder vragen te stellen en hun ervaringen te delen met collega-deelnemers na de uitvoering van de technieken geleerd in de cursus.

Harris heeft horology bestudeerd onder Cinette Robert, voormalig eigenaar van Dubey en Schaldenbrand en Marcus Hardy van Vintage sieraden. grote collectie van meer dan 200 vintage horloges Adam's heeft geholpen in zijn kennis van de beoordeling van uurwerken. "Ik ben zeer zeker, niemand zal de cursus teleurgesteld te verlaten, hij is vol met voorbeelden, tips en honderden foto's te identificeren."

Voor meer informatie en aanmelding contact opnemen met directeur Onderwijs Katie Knaub op 717-684-8261, ext. 237 of education@nawcc.org .


Bekijk meer replica rolex en hermes wealthcar horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex